Wij zijn niet langer gevestigd op het Verdiplein. We heten u van harte welkom op onze nieuwe locatie.

Een nieuw, groter pand, centraal gelegen. Tevens ruimte voor ambitie en groei.

Een plek waar we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Lieve-Vrouweplein 9 5038TS te Tilburg

 

Berte Advocaten is een klein gespecialiseerd advocatenkantoor in Tilburg, gericht op zowel particulieren als bedrijven. Eigenzinnig, doortastend en ambitieus, dat zijn belangrijke kenmerken van ons kantoor. Onze kantoorstijl onderscheidt zich bovendien door laagdrempeligheid, betrokkenheid en direct persoonlijk contact. Wij houden van duidelijkheid zodat u snel weet waar u aan toe bent. Uw belangen als cliënt staan daarbij natuurlijk altijd voorop. Zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Bij Berte Advocaten zijn verschillende advocaten werkzaam. De samenwerking is hecht en professioneel. Onze advocaten hebben allen een eigen specialisme opgebouwd en ontwikkelen zich voortdurend binnen hun vakgebied, zodat zij u altijd optimaal van dienst kunnen zijn. De nadruk ligt hier op het strafrecht en vreemdelingenrecht, maar onze bijstand is zeker niet daartoe beperkt.

Indien u wilt weten wat Berte Advocaten voor u of uw bedrijf kan betekenen, dan kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij informeren u graag over de ondersteuning welke we u kunnen bieden.