mr. Lynn V. Romme.

Doordat ik van jongs af aan erg geïnteresseerd ben in het strafrecht was het voor mij al snel duidelijk dat ik na het afronden van mijn VWO,  rechten ging studeren om mij op deze manier te kunnen specialiseren in het strafrecht. Het strafrecht bevat verschillende facetten en om een zo goed mogelijk beeld te krijgen hoe dit in de praktijk wordt toegepast heb ik tijdens mijn bachelor zowel stagegelopen bij het Openbaar Ministerie, als in de advocatuur.

Een logische stap na het afronden van de bachelor was dan ook het volgen van de Masteropleiding rechtsgeleerdheid met specialisatie strafrecht. Om naast de theorie mijzelf direct te kunnen verbreden en verdiepen in de praktijk, ben ik in januari 2018 begonnen als student-stagiaire bij Berte Advocaten. Vanaf dag een was ik hier onderdeel van het team en ben ik betrokken geweest bij de dagelijkse praktijk. Een praktijk waar geen enkele dag hetzelfde is en je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt en kunt nemen. Een enorme fijne werkplek.

Begin mei 2020 heb ik mijn masteropleiding aan de Universiteit van Tilburg afgerond en ben ik doorgegroeid tot juridisch medewerker binnen Berte Advocaten. Bij Berte Advocaten heeft iedere advocaat strafrecht als specialisme maar ook nog een ander rechtsgebied. Ik heb mijn eerste jaar bij Berte Advocaten dan ook ervaring opgedaan in meerderen rechtsgebieden waarbij snel bleek dat naast het strafrecht het incassorecht en huurrecht mij vooral aanspreekt. Ik heb er vervolgens dan ook voor gekozen om op deze rechtsgebieden werkzaam te zijn. 

Het team, de werksfeer en aanpakmentaliteit van Berte Advocaten past perfect bij mij en ik ben dan ook enorm enthousiast dat mij de mogelijkheid is geboden om hier als advocaat aan de slag te gaan. In augustus 2020 ben ik beëdigd tot advocaat en sta ik met plezier en gedrevenheid  cliënten bij.

Lynn V. Romme.
Tel: 06-82661167
nl_NL