mr. Silke Aarts

Mijn naam is Silke Aarts, ik ben 23 jaar en werkzaam bij Berte Advocaten als juridisch medewerkster en secretarieel ondersteuner. Na een geweldige middelbare schooltijd en jeugd, waarin ik opgeroeide in een warm klein Brabants dorp, heb ik met mijn zeventiende mijn vleugels uitgeslagen naar het mooie Tilburg. Ik ben na het halen van mijn propedeuse vanaf mijn achttiende verhuisd naar Tilburg, waar ik van een heerlijke studententijd heb mogen genieten.

Naast het volgen van mijn Hbo-opleiding rechten heb ik vele kansen benut om mijn interesses en kennis te verbreden door stages te lopen bij een aantal gereformeerde (strafrecht)advocatenkantoren, de rechtswinkel en te werken bij andere interessante werkgevers. Ik heb van de verschillende functies enorm veel mogen leren en zien van het werkveld. Ik ben van mening dat men veel kan leren van de praktijk, en ik ben dan ook zeker dankbaar voor deze ervaringen. 

In juli 2020 heb ik de Master rechtsgeleerdheid met specialisatie strafrecht afgerond. Vanaf november 2019 ben ik met veel plezier en passie werkzaam bij Berte Advocaten. Ik krijg bij Berte Advocaten de kans om mijn kennis op het gebied van het strafrecht en andere rechtsgebieden zoals huurrecht en staats- en bestuursrecht verder te ontwikkelen.  Ik heb altijd geweten dat mijn hart bij het strafrecht ligt.  Ik richt ik mijzelf dan ook graag op dit rechtsgebied, en zal ik mijzelf hierin blijven ontwikkelen. Bij Berte Advocaten heb ik daar een mooie werkplek voor gevonden. Zelf leer ik veel van de dagelijkse werkzaamheden als het schrijven van brieven en het lezen van processtukken. Daarnaast voel ik mij helemaal op mijn plek bij dit kantoor, omdat ik mijn eigen visie en mening altijd naar voren kan en mag brengen. Dat is mijns inziens een kracht van het kantoor Berte Advocaten: samenwerken en luisteren naar een ander, om zo een zo goed mogelijk resultaat voor de cliënt te behalen.

Silke Aarts
Tel: 013-5353885
nl_NL