Thijs ten Caten

Als kind was voor mij al duidelijk dat ik rechten wilde gaan studeren. Reden hiervoor was dat mijn opa ook rechten heeft gestudeerd en mij vaak interessante verhalen vertelde over zijn studie en zijn werk. Dat ik na het behalen van mijn Vwo-diploma begonnen ben aan de bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg was dan ook geen verrassing.

Naast de bacheloropleiding heb ik deelgenomen aan de Topklas, waarbij een aantal extra vakken werden gegeven voor studenten die een extra uitdaging aan wilden gaan.

Tijdens de brede bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid kwam ik er al snel achter dat mijn affiniteit ligt bij het strafrecht en bij het staats- en bestuursrecht. Daarom is door mij gekozen voor het volgen van de master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg, waarin ik mij zal specialiseren in het strafrecht en het staats- en bestuursrecht

Vanaf oktober 2019 werkzaam als student-stagiair bij Berte Advocaten. Mijn werkzaamheden als stagiair bestaan uit het ondersteunen van de advocaten bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zoals jurisprudentie onderzoek maar ook het uitwerken van dictaten. Elke dag neemt mijn kennis dan ook toe. Bij Berte Advocaten werd ik gelijk onderdeel van een ontzettend fijn en professioneel team, waarin ik de kans krijgt om ervaring op te doen en mijzelf verder te ontwikkelen.

Thijs ten Caten
Tel: 013-5353885
nl_NL