Monique M.G. Donders

Voordat ik in de juridische wereld terecht kwam werkte ik als secretaresse in de meubelbranche waar mijn werkzaamheden vrij eentonig waren. Dat maakte dat ik na enige jaren daar werken echt toe was aan een nieuwe uitdaging. In die periode zag ik in een advertentie dat er een secretaresse gezocht werd bij Berte, Maalsté en Blom Advocaten. Ik heb geen moment getwijfeld en meteen gesolliciteerd. Het kantoor bestond toen nog uit twee vestigingen, te weten een vestiging in Utrecht en een vestiging in Tilburg met meerdere advocaten en secretaresses. In augustus 2010 ben ik aangenomen en samen met mijn collega secretaresses organiseerden wij het secretariaat. Daar heb ik de gelegenheid gekregen om mij bij te scholen tot juridisch secretaresse.

In 2012 heeft mevrouw mr. Madeleine Berte besloten om het kantoor in Tilburg voort te zetten onder de naam Berte Advocaten. Ik ben bij haar gebleven en ondersteun tot op de dag van vandaag met plezier de Tilburgse advocaten als juridisch secretaresse.                        

Wat mijn werk zo leuk maakt is dat geen dag hetzelfde is. Het is een baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid. Mijn werkzaamheden zijn erg uitgebreid en bestaan o.a. uit het ontvangen van cliënten, telefoon aannemen, het aanleggen van dossiers, het uitwerken van dictaten, het beheren van de agenda’s, het verzorgen van correspondentie, het maken en verweken van facturen en het assisteren van de advocaten bij het complementeren van processtukken. Daarnaast maak ik bij Berte Advocaten onderdeel uit van een zeer prettig team, met welk team ik mij voor elk van onze cliënten met genoegen elke dag voor de volle 100% inzet.    

Monique M.G. Donders
Tel: 013-5353885
nl_NL