Verhuur overige zaken

In veel gevallen wordt bij huurrecht onmiddellijk gedacht aan de verhuur van een woonruimte of de verhuur van een winkelpand. Het huurrecht is veel breder van aard en omvat alle mondelinge en schriftelijke afspraken omtrent huur. Zo valt onder het huurrecht ook het huren van een auto, het huren van een boek, en het huren van gereedschap.

Ook voor deze huurovereenkomsten heeft de wetgeving de nodige regels opgesteld. Wilt u als huurder of verhuurder weten of de door u gesloten huurovereenkomst in overeenstemming is met de huidige regelgeving of wilt u een huurovereenkomst op laten stellen of laten controleren door een van onze advocaten, neem dan contact op met Berte Advocaten via 013 53 53 885 om samen met een van onze huurrechtspecialisten de mogelijkheden te bespreken.

Daarnaast kunnen onze huurrechtadvocaten u ook bijstaan als u een geschil heeft met uw verhuurder of huurder over het huren van een zaak. Berte Advocaten staat u bij en bekijkt graag samen met u welke mogelijkheden voor u als huurder of verhuurder in deze kwestie openstaan en zal u eerlijk hierover adviseren. Wacht niet te lang en meld uw zaak aan via het formulier op onze website of neem telefonisch contact op om met een van onze advocaten uw kwestie te bespreken, voordat de situatie nog verder uit de hand loopt.

nl_NL