Kantoor

Waarom Berte Advocaten?

De Tilburgse advocaten van Berte Advocaten zijn gespecialiseerde, betrokken en  daadkrachtige advocaten. We zijn experts in meerdere rechtsgebieden. Onze kantoorstijl onderscheidt zich bovendien door laagdrempeligheid en direct persoonlijk contact. Wij houden van duidelijkheid zodat u snel weet waar u aan toe bent. Uw belangen als cliënt staan voor ons altijd voorop. Zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Indien u wilt weten wat Berte Advocaten voor u of uw bedrijf kan betekenen, dan kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ook uw zaak aanmelden via het formulier op onze website of uw vraag stellen via het contactformulier. Een van onze advocaten zal op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

U wilt natuurlijk niet gewoon een goede advocaat, ook geen betere advocaat, maar de beste advocaat. Dan moet u bij Berte Advocaten zijn. Goed, beter, Berte Advocaten! Wij zijn er voor u!

De uil

Berte Advocaten heeft niet voor niets gekozen voor een uil in het logo. De uil is een bekend symbool van wijsheid. De uil is een roofvogel met zeer scherpe zintuigen. In het donker kunnen uilen drie tot vier keer beter zien dan de mens en ze beschikken over een bijzonder goed gehoor. Daardoor kunnen ze bepaalde geluiden perfect analyseren en dingen waarnemen die wij niet eens kunnen opmerken. De uil heeft daarnaast ook nog het vermogen om zijn nek maar liefst 270 graden te draaien, waardoor hij zijn hele omgeving op kan nemen.

 

Het goed kunnen luisteren, alles overzien en dit perfect analyseren zijn kwaliteiten die de advocaten bij Berte Advocaten net als de uil ook bezitten. Daarbij houden wij constant onze kennis op peil via studie en bundelen wij onze krachten en wijsheid.

Berte Advocaten Tilburg

Berte Advocaten

Omdat u niet zomaar een goede advocaat wilt, ook niet een betere maar de beste. Goed, beter, Berte Advocaten!

nl_NL