Vreemdelingenrecht

Iedereen die niet de Nederlandse nationaliteit bezit is een vreemdeling. Een vreemdeling, die geen asielzoeker of vluchteling is op grond van het asiel- of vluchtelingenrecht, valt onder het reguliere vreemdelingenrecht.

Het vreemdelingenrecht vereist specialistische kennis. Regels veranderen snel en een groot deel van het vreemdelingenrecht wordt beheerst door Europese regels (richtlijnen). U kunt op onze site veel informatie vinden maar u mag natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen en uw vraag of zaak aan ons voorleggen. 

Bij Berte advocaten zijn twee advocaten gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht. Zij voldoen aan de vereisten die de Raad voor Rechtsbijstand en de Nederlandse Orde van Advocaten stellen om in het vreemdelingenrecht juridische bijstand te verlenen.

Bij ons krijgt u eerlijk advies. Indien wij geen kansen zien in een aanvraag- of bezwaar- of beroepsprocedure dan zeggen wij dat eerlijk tegen u. We geven nooit garanties op te behalen resultaten, wel garanderen wij u dat we ons maximaal en met gedegen kennis van zaken inzetten voor uw zaak.

 

nl_NL