mr. Evi Kuijpers

In 2014 vertrok ik vanuit een klein dorpje onder de rook van Eindhoven naar ‘de grote stad’ Tilburg om Liberal Arts and Sciences te studeren. Tijdens deze opleiding, die je een brede basis biedt voor de start van je carrière, kwam ik erachter dat het Nederlands recht was waar ik enthousiast van werd. Na in 2017 het bachelordiploma voor Liberal Arts and Sciences behaald te hebben, besloot ik dan ook mijn kennis van het Nederlands (straf)recht uit te breiden door middel van de bachelor en master Nederlands recht aan de Tilburg University.

Tijdens mijn studietijd heb ik, naast studeren, de tijdgenomen om werkervaring op te doen, onder andere bij Tilburg University als student-assistent en in de advocatuur. Daarnaast heb ik iedere kans aangegrepen om de wereld te ontdekken (letterlijk en figuurlijk). Zo ging ik op exchange naar Litouwen, maakte een projectreis naar de sloppenwijken van Nairobi, Kenia, en trok met mijn backpack door Zuid-Amerika.

Gaandeweg werd mijn voorkeur en enthousiasme voor het strafrecht steeds duidelijker. Bij terugkeer uit Zuid-Amerika ben ik dan ook opzoek gegaan naar een functie binnen dit rechtsgebied. Bij Berte Advocaten heb ik de kans gekregen om als juridisch medewerker mijn kennis en praktijkervaring in zowel het strafrecht als het sociaal zekerheidsrecht verder te ontwikkelen. Het kleine maar fijne team, de werksfeer en aanpakmentaliteit bieden de perfecte basis om de wereld van de advocatuur verder te ontdekken. Vol enthousiasme zal ik in maart 2023 dan ook beginnen aan de beroepsopleiding voor advocaten.

Evi Kuijpers
Tel: 06-10873105
nl_NL