Jeanny Compaan

Een van mijn eerste werkervaringen tijdens mijn middelbare schooltijd was bij de voorganger van dit kantoor; Berte, Maalsté & Blom Advocaten. Hier werkte ik met name in het archief, maar heb ik ook mogen proeven van de functie juridisch secretaresse. Na het gymnasium te hebben afgerond, ben ik een studie Rechtsgeleerdheid begonnen aan de Universiteit van Tilburg.

Door onverwachte persoonlijke omstandigheden werd een tussenjaar een aantal bijbanen als receptioniste en secretaresse met navolgend een carrière in een heel ander vakgebied (namelijk medische productie) en was ik een wonderschone dochter rijker.

Tijdens mijn vakantie in 2022 kwam er toch wederom een kans op mijn pad om terug te keren als juridisch secretaresse bij het inmiddels ook getransformeerde Berte Advocaten. De interesse in de juridische wereld is altijd blijven prikkelen en dus heb ik deze kans met beide handen enthousiast aangegrepen!

Ik ben hartelijk ontvangen door het behulpzame en trouwe team van Berte Advocaten.
Tot mijn werkzaamheden behoren o.a. cliënten ontvangen op kantoor, telefoon en mail beheren, dictaten en facturen verwerken, maar ik zie er naar uit om nog veel bij te leren en om door te groeien middels de diverse mogelijkheden die binnen dit kantoor liggen.

Met plezier werk ik bij Berte Advocaten waar geen dag hetzelfde is.

Tel: 013-5353885
nl_NL